3 tips til IKKE at betale for meget for dit mobilabonnement

Danskere er generelt meget opmærksomme på, at deres faste udgifter ikke løber løbsk. Vi bruger energi og tid i at finde det rette tilbud på lån, hus/lejlighed og bil. Men der er dog en synder, man hurtigt glemmer i farten: et billigt mobilabonnement.

Få et aktivt forår

Foråret står for døren, og det betyder rigtig mange fantastiske ting. Der kommer til at være mere sol, længere dage og bare helt overordnet meget bedre mulighed for at komme ud i verden og opleve en masse ting.

Fritidsboligerne er i højeste kurs nogensinde

I Danmark har vi altid haft tradition for at være glade for vores fritidshjem og sommerhuse. For selvom vejret i Danmark ikke er sammenligneligt med det, man får, hvis man fx har en sommerbolig i Spanien, elsker vi nemlig at tage væk fra de vante rammer og slappe af et sted, hvor hverdagen ikke spøger.

Derfor er det vigtigt at blive udvekslingsstudent

Er du i tvivl, om det at være udvekslingsstudent er noget for dig, kan du her læse nogle af de gode grunde til, hvorfor du skal tage af sted. Det er blandt andet, at du lærer meget om kulturen, bliver god til sprog og bliver mere selvstændig.

Sådan slipper du af med vaginisme

Når du lider af vaginisme, er det svært eller umuligt for dig at slappe af i musklerne i skeden. Det kan blandt andet gøre det svært for dig at dyrke sex og at få foretaget en gynækologisk undersøgelse. Der findes flere metoder til at træne musklerne til at slappe af.

Tips til et skarpere nattesyn: brug ikke briller med gule glas til natkørsel

Rigtig mange bilister er utrygge ved at køre bil i mørke, fordi de føler sig ’natteblinde’. De har derfor valgt at anskaffe sig kørebriller med gule glas til natkørsel, men de færreste er faktisk klar over, at de gule glas ikke er optimale til natkørsel.

Find underbukser i disse tre bæredygtige materialer

Skal du finde et par bæredygtige underbukser i dag? Få et overblik over de tre mest normale materialer i underbukser i dag, og bliv klogere på, hvad du skal vælge. Hold især øje med underbukser i mikrofiber, da de er lavet af bæredygtige fibre fra kvast og rester fra træer. Dertil er de særligt bløde og behagelige.

Svenskerne hylder lyset

Sollyset er vores primære lyskilde. I løbet af vinteren savner vi lyset, og om sommeren og sensommeren svælger vi i de lange, lyse aftener. Svenskerne hylder lyset i flere forskellige byer her fra september.

Servicehunde hjælper danskere

Tusindvis af danskere døjer med psykiske eller sociale udfordringer - herunder depression, angst, posttraumatisk og ensomhed.

Gode grunde til, hvorfor du bør bruge din fritid på online slots

Sider