3 tips til IKKE at betale for meget for dit mobilabonnement

Danskere er generelt meget opmærksomme på, at deres faste udgifter ikke løber løbsk. Vi bruger energi og tid i at finde det rette tilbud på lån, hus/lejlighed og bil. Men der er dog en synder, man hurtigt glemmer i farten: et billigt mobilabonnement.

Sponsoreret indhold

Billige mobilabonnementer til familien kan potentielt spare dig flere tusinde kroner, og det er faktisk nemt at finde ud af, om man betaler for meget for sit mobilabonnement. Vi giver dig her 3 tips til hvordan, mens vi også giver vores forslag på billige mobilabonnementer.

Find et billigt mobilabonnement, der passer til dit forbrug

For at finde det billigste mobilabonnement til dine behov, skal du først og fremmest undersøge, hvad du egentlig har behov for – det kan du gøre ved at tjekke dit forbrug. For ved at købe et billigt mobilabonnement tilpasset dit forbrug, kan du være sikker på at finde en besparelse. For de fleste danskere betaler nemlig for fri data og en masse ekstra tjenester, som de faktisk slet ikke har brug for. Den gennemsnitlige dansker bruger faktisk under 6 GB data månedligt, og det er derfor slet ikke nødvendigt at betale for fri data, når man kan nøjes med 10 GB data månedligt.

Har du et forbrug på under 10 GB data, er det bedste mobilabonnement til pengene dukaTALE 10 GB fra den danske televirksomhed Duka. Du kan få dukaTALE med fri tale, fri SMS/MMS og 10 GB data til kun 99 kr./md. Og det bedste af det hele? Du kan frit bruge alt sammen i hele EU, Norge, Island, Færøerne og en række andre lande.

Læs mere om fordelene her

Find et fleksibelt og billigt mobilabonnement uden binding

Priserne på mobilabonnementer går kun en vej: nej. Ja, de styrtdykker faktisk og derfor er det vigtigt, at du har et billigt mobilabonnement uden binding, så du altid kan tilpasse dit mobilabonnement til markedets nuværende pris. dukaTALE har ikke binding på deres mobilabonnement. Du kan til enhver tid opsige dit mobilabonnement, hvis du finder et bedre eller billigere mobilabonnement til dine behov.

Samtidigt har du også altid mulighed for at ændre din datapakke, hvis dine behov skulle ændre sig. Skal du på ferie, hvor man typisk har et højere forbrug, kan du tilpasse dit mobilabonnement til det.

Find et mobilabonnement uden gebyrer

Mange teleudbydere lokker forbrugere med billige mobilabonnementer, men du skal være opmærksom på det med småt. Mange teleudbydere skjuler nemlig deres reelle priser med oprettelsesgebyrer og dyr udlandstelefoni.

Derfor er det vigtigt, at du læser det med småt og sætter dig ind i vilkårene for abonnement. Ved du, at du årligt tager på ferie i EU, kan du nemlig spare mange penge ved at købe et billigt mobilabonnement med fri EU-telefoni.