Sådan finder du en god ejendomsmægler

Foto: Shutterstock

Skal du snart købe eller sælge ejendom? Det kan være en besværlig proces. Mange vælger at få hjælp af en ejendomsmægler, så det hele glider lidt nemmere.

Annoncørbetalt indhold

Med en dygtig ejendomsmægler som Realmæglerne Faxe er boligsalget – eller købet – en let sag. Spørgsmålet er midlertidigt, hvordan du finder den rette ejendomsmægler til opgaven.

Vi har samlet nogle råd og tips, som du kan bruge til guideline næste gang, at du mangler en ejendomsmægler. 

Omdømme og netværk

Først og fremmest bør du undersøge omdømme på mulige samarbejdspartnere.

For at få et indtryk af en ejendomsmægler, kan du bruge forskellige online sammenligningsværktøjer. Der er forskellige hjemmesider, hvor du kan slå ejendomsmæglere som Realmæglerne Faxe op.
På siderne kan du læse kundeanmeldelser og få et indtryk af hvor mange boliger, som ejendomsmægleren sælger.

Du kan også bruge dit netværk ved at skrive ud på Facebook om du kender nogen, som kan anbefale en pålidelig ejendomsmægler.

Mange anbefaler, at du henter tilbud hjem fra mindst to forskellige ejendomsmæglere. Udover at foretage grundig research, er det også en god idé gå med din mavefornemmelse. Tillid er en nemlig vigtig komponent i forholdet mellem køber/sælger og ejendomsmægler.
Hvis du oplever, at du har god kemi med mægleren, er der større sandsynlighed for, at du får en god oplevelse.

Hvad kan de tilbyde?

Du skal finde ud af hvad ejendomsmæglerens tilbud konkret dækker over. Hvor mange annoncer er med i tilbuddet? Står mægleren for fremvisning til potentielle kunder? Kan du forvente løbende opsamlingsmøder igennem forløbet?

Du kan også undersøge ejendomsmæglerens køberkartotek. Det er fordelagtigt, hvis mægleren har et stort og eventuelt landsdækkende kartotek af købere, da det øger sandsynligheden for et hurtigt salg.

Ejendomsmæglerens beliggenhed kan også have en betydning. Hvis mægleren har adresse lokalt, er der bedre chance for, at de kender markedet. Skal du sælge i Faxe eller omegn er Realmæglerne Faxe et lokalt valg.

Få en salgsvurdering gratis 

Hos nogle ejendomsmæglere får du en gratis salgsvurdering med i prisen. Realmæglerne Faxe er ét af de steder, hvor salgsvurderingen er inkluderet i tilbuddet, mens du også kan regne med at få et konkurrencedygtigt salær.

Realmæglerne Faxe har mange års erfaring i branchen, hvilket er et godt tegn. Med mange års erfaring kan mægleren nemlig bedre gennemskue boligmarkedet, og de kan bruge deres særlige viden til at foretage det bedst mulige salg eller køb for dig.