Sådan finder du de billigste lån

Foto: Pixabay

Hvis du har brug for penge, kan du med fordel ansøge om lån hos Goloan. Fordelen ved at benytte Goloan er, at de kan hjælpe dig med at finde de bedste lånetilbud på markedet, så du ikke betaler mere for dit lån, end du behøver.

Hvordan kan de hjælpe?

Helt grundlæggende er der to områder, de kan hjælpe dig med indenfor lån. Det første er usikrede forbrugslån. Et usikret lån betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Dagt på en anden måde, betyder det, at banken ikke har mulighed for at kræve nogle af dine andre ejendele solgt, hvis ikke du har mulighed for at betale din månedlige ydelse på lånet. 

Det andet, som de kan hjælpe dig med, er at indhente tilbud på samlelån. Her tager du al den gæld, du har hos alle de kreditorer, som du kan komme i tanke om, og samler i ét lån. Måden det foregår på, er at du oplyser kreditor og din restgæld for hver enkelt udbyder. Herefter indhenter Goloan tilbud fra deres samarbejdsbanker på samlelån til dig. Det er næsten altid tilfældet, at du kan få et billigere lån på denne måde, da bankerne gerne vil have fat i en kunde, som måske lægger lån for 300.000 eller 400.000 kr. hos dem. Selv om rentesatsen er halvdelen af hvad de ellers tilbyder på et mindre lån, og det samme for gebyrerne, så er bankerne vilde efter at få dig som kunde.

Uanset hvad, kan det altid betale sig at sammenligne lånetilbud før du vælger. Om det er de to typer, som er nævnt ovenfor, som Goloan kan hjælpe med, et boliglån eller en anden lånetype, så kan det altid betale sig at indhente tilbud fra flere udbydere.

Når du indhenter lånetilbud på denne måde som nævnt ovenfor, får du tilbud, som bankerne faktisk har behandlet, og du kan derfor få en god fornemmelse af, hvad du har af muligheder for lån, både i forhold til hvem der kan godkende dig, men også hvor meget du kan låne og til hvilke renter.

Uden om lånebrokers

Ovenstående eksempel er en lånebroker, men der findes også andre typer af hjemmesider, som kan hjælpe dig med at finde de gode lånetilbud. På disse “andre” sider, får du ikke tilbud fra bankerne, men du får en oversigt over hvilke udbydere der findes på markedet. Her er det, lige som for lånebrokers, ikke alle udbydere i Danmark, som er repræsenteret, men du finder muligvis nogle, som du ikke finder hos brokeren, da det ikke er alle banker, som har lavet integrationer med brokers.

 

På disse sider får du ikke vist nogle tilbud, og du ved derfor ikke, om du kan få den høje eller lave rente, som er oplyst på siden. På samme måde ved du ikke, om du kan låne minimumsbeløbet på 10.000 kr. eller om du, med din økonomi, kan nå helt op på de 300.000 kr.,