Hvad vil du bruge du din fritid på?

Foto: Annoncør

Annoncørbetalt indhold

Elsker du at arbejde i haven, pusler du med ting i dit skur? Der er meget, man kan bruge sin fritid på. Det kan blandt andet både give anledning til at lære noget nyt og forbedre dine færdigheder, og så kan det også helt enkelt bruges som adspredelse. Her kan du læse mere om nogle tips til, hvad du kan lave, hvis du er på bar bund.

Brug dine kreative evner

Der findes mange hobbies, som du kan prøve kræfter med. Er du en kreativ sjæl, kan du udforske forskellige sider af lærreder, sy tøj eller puste nyt liv i gamle møbler. Mulighederne er mange, og der findes forskellige workshops, hvor du kan lære forskelligt håndværk. Meget kan du også finde guides eller videoer til at komme i gang med online.

Dyrk sport, og hold dig aktiv

Måske kunne du tænke dig at blive en del af en sportsgren, hvor du kan udfolde dig fysisk. Det kan f.eks. være alt lige fra boldspil til løb, så der er mulighed for at finde en ny sport at brænde for. Du kan blive en del af et større eller mindre hold, som er sammen om en fysisk aktivitet, f.eks. i en idrætsforening, men du kan også dyrke sport alene, hvor du ikke er afhængig af bestemte mødetidspunkter eller kampe.

Spil et spil

Det kan være sundt at have hobbies, ikke mindst de fysiske, men en gang imellem er det også rart at kunne smide benene op på bordet og hygge med noget mobilspil eller online spil. Der er mange at gå i krig med i det brede udvalg, men det er vigtigt at være opmærksom på, at nogle spil og apps koster penge. Så husk: Spil ansvarligt, når du spiller på nettet.

Min 18 år. Spil ansvarligt | www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder