Et smartwatch kan give dit barn mere tryghed i hverdagen

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

I den moderne verden findes der et utal af smarte gadgets, som gør vores hverdag lidt nemmere. Vores telefoner er mere high-tech end nogensinde før, og nu er mobilfunktionerne også flyttet over på vores håndled i form at smartwatches.

Mange smartwatches kan gøre de samme ting som en mobiltelefon: lave opkald, tælle skridt, vise GPS og meget mere. Der findes også high-tech smartwatches til børn, og dette har givet mange børnefamilier mere tryghed i hverdagen. 

Hvad er et smartwatch?

I det seneste år er markedet for smartwatches og fitbits eksploderet, og det har gjort hverdagen meget nemmere for rigtig mange mennesker. Et smartwatch er et smart ur, men hvad er det, som gør det så smart?

Et smartwatch er både en telefon, en computer, en GPS og en tracker samlet i et og samme ur. Smartwatches har masser af detaljer og funktioner, som blandt andet også er med til at skabe mere tryghed for vores børn.

Smartwatches til børn

Hvordan kan et ur skabe mere tryghed i hverdagen? Et smartwatch har en indbygget GPS, så du altid kan holde øje med dit barns lokation. Der er også en indbygget SOS-opkald funktion, så hvis dit barn er i en utryg situation, så kan de lynhurtig komme i kontakt med dig med blot et klik.

Hvis ikke dit barn endnu er gammel nok til at have en telefon, så er et smartwatch et fantastisk godt alternativ, som kan give både dig og barnet mere tryghed i hverdagen. 

Sjove spil og underholdning

Et smart watch børn er ikke kun for sikkerhedens skyld, det er også for underholdningens skyld. Der er masser af sjove læringsspil og underholdende apps indbygget i uret, som kan underholde dit barn.

Der er også mere læringsorienterede spil, som kan hjælpe til at udvikle dit barn kognitivt - mulighederne er uendelige!

Dette får du med et smartwatch til børn

Med et smartwatch til børn får du: 

  • GPS
  • SOS opkald
  • Lærerige spil
  • Kamera
  • Vandtæt touchscreen
  • Vækkeur
  • Skridttæller
  • Bluetooth forbindelse

Dette er bare nogle af de mange funktioner, som du kan få med et smartwatch. Funktionerne varierer meget alt afhængig af, hvilken model du vælger at investere i.