Billig charterferie - tre gode råd til sommeren 2022

Foto: Shutterstock

 

Når du skal bestille den billigste charterrejse, er der nogle få ting, du kan gøre for at sikre, at du får den bedst mulige pris. Her er tre tips, der kan hjælpe dig med at finde den billigste charterrejse:

Vær fleksibel med dine datoer

Hvis du er villig til at være fleksibel med dine rejsedatoer, får du en bedre pris på din charterrejse. Dette skyldes, at charterselskaberne ofte tilbyder rabatter for ture, der bestilles uden for højsæsonen.

Hvornår er der højsæson og lavsæson rundt omkring i verdenen?

Højsæsonen for rejser er typisk i sommermånederne og vinterferien. For mange rejsemål er lavsæson i mellemhalvåret (mellem høj- og lavsæson).

I lavsæsonen har hoteller og oplevelsesudbyderne på destinationerne ikke særligt meget at lave, så de tilbyder billige priser for at tiltrække kunder. Dette er ofte det bedste tidspunkt at gøre et kup på en charterrejse.

Sammenlign priser fra flere selskaber

Før du bestiller din charterrejse, skal du tage dig tid til at sammenligne priser fra flere selskaber. På den måde kan du være sikker på, at du får den bedst mulige pris.

Hvilke sider kan man bruge til at sammenligne priser?

Der er utroligt mange forskellige sider, som du kan bruge til at sammenligne priser på rejser på. Du finder dem nemt igennem en hurtig Googlesøgning.

Køb en afbudsrejse!

En afbudsrejse er en type ferie, hvor du bestiller både rejsen og indkvarteringen samlet, men igennem en udbyder der har haft et afbud. Dette kan omfatte fly, transfer, indkvartering og nogle gange aktiviteter og udflugter. Afbudsrejser er en populær måde at rejse på for unge, da de kan give meget for pengene og gør det nemmere for dig at bestille alt selv.

Hvordan køber man en afbudsrejse?

Den bedste måde at købe en afbudsrejse på er gennem et rejsebureau eller et firma, der har specialiseret sig i netop den slags rejsepakke. Du kan også finde nogle gode tilbud på nettet, men sørg for at læse det med småt, før du booker noget - det er en lille chance for at blive snydt.

Opsummering: En billigere charterferie

Alt i alt, hvis du leder efter måder at spare penge på din ferie på, får du her alle ovenstående tips kogt ned:

  • Prøv at rejse i lavsæsonen
  • Kig efter særlige tilbud og last minute-tilbud
  • Vær fleksibel med dine rejsedatoer
  • Sammenlign priser fra flere forskellige selskaber
  • Overvej at købe en pakkerejse.
  • Overnat steder i længere tid. Af og til kan man få utroligt gode tilbud på månedsrejser, hvor du sparer op imod 80% på opholdet.

Tak for at læse med! Har du nogle gode rejsetips vi bare må høre? Del dem gerne i kommentarfeltet!