3 tips til din næste date som mand

Foto: Shutterstock

Annoncørbetalt indhold

Er du mand og ønsker at date kvinder med henblik på at finde en kæreste? Så kan det være en sand jungle derude at finde ud af, hvordan man skal gebærde dig som mand, især efter at #metoo bølgen har fundet sted. Nogle mænd tør næsten ikke flirte længere af frygt for at det bliver opfattet som en krænkelse og det kan være synd i de tilfælde, hvor der er gode intentioner bag og hvor målet kan være at finde en kvinde at dele resten af livet med.

Så hvad kan man gøre som mand, når man gerne vil pifte sig selv op på en date eller i kæresteforholdets begyndelse? Vi ser her på tre gode tips hertil, så du kan blive inspireret. 

Frækt herre undertøj kan give mere selvtillid

Nogle mænd tænker måske, at frækt herre undertøj er lige lovligt meget at gå med på den første date. Men her handler det faktisk ikke om, hvorvidt I skal nå hjem under dynerne sammen og kvinden skal se dette frække herreundertøj.

Det handler mere om, at bare det at bære det for dig som mand kan give øget selvtillid og udstråling, så kvinden får et bedre indtryk af dig som helhed. Det er der måske ikke så mange, der tænker på, men bare det, at en kvinde tager høje hæle på kan have samme effekt på hende, så hvorfor ikke også gøre sådanne ting som mand? 

Øv dig i at give komplimenter

Det kan være noget, man efterhånden forbinder med gamle danske film, når man ser, at manden holder døren for kvinden eller giver hende et sødt kompliment. Men faktisk viser det sig, at kvinder elsker komplimenter, så længde de kommer fra hjertet. Det behøver ikke at være de typiske klicheer, men snarere ting såsom "jeg har virkelig været spændt på at møde dig, fordi jeg synes, at du så så sød ud på fotoet".

Så er der vist mange kvinder, der allerede her ville smelte. Det er nemlig det, der ofte er forskellen, at kvinden kan mærke, at det er dybfølt og kommer fra hjertet. SÅ kan man næsten komme afsted med at sige hvad som helst, hvor det modtages rigtigt. 

Giv hende opmærksomhed 

Mange mænd begår den fejl, at de tror, at de skal på date for at imponere kvinden med alle deres tidligere bedrifter. Det er snarere hendes bedrifter, du skal høre til og hun vil føle sig som en Dronning.