Den ultimative 90’er-drøm: Bo i den originale Spice Bus fra Spice World-filmen

Foto: AirBNB

Du husker måske den episke scene fra Spice World, hvor den store dobbeltdækker, malet som et stort Union Jack nærmest flyver over Tower Bridge i London. Nu har du mulighed for at overnatte i selv samme bus som Ginger, Baby, Sporty, Scary og Posh brugte til det famøse stunt i filmen fra 1997.

For første gang nogensinde kan fans fra hele verden udleve den ultimative 90’er-drøm – nu kan du nemlig overnatte i den originale Spice Bus. Den britiske mega-fan Suzanne Godley har lagt den ikoniske bus fra 1997-filmen Spice World ud på Airbnb-platformen, så andre spice-entusiaster med girl power kan overnatte på bussen og genopleve den berømte film.

Datoerne for mulig booking er den 14. og 15. juni 2019 og falder sammen med pigegruppens ventede Reunion Tour, hvor 4 ud af 5 af de gamle bandmedlemmer samles og synger deres hits, her 20 år efter bandet ryddede toppen af samtlige hitlister verden over.  

Girl power i neon

Bussen er nyligt renoveret, og opholdsstuen har rosa Union Jack-biografstole under en 'Girl Power' neonlysinstallation. Derudover er bussen fuldt udstyret med vintage 90’er-magasiner og cd'er, der hjælper med at genskabe den helt rigtige 90'er-stemning. Interiøret er modigt og overdådigt. Potteplanter skaber en hjemlig hyggestemning og farverige pyntepuder omgiver det centrale siddeområde, hvilket skaber en behagelig atmosfære, hvor gæsterne kan slappe af og tilbringe tid med hinanden.

"Vi har arbejdet hårdt de sidste par måneder for at gøre bussen til et hjem, der levede op til dens store arv. Jeg er vildt begejstret for at kunne åbne dørene for offentligheden med støtte fra Airbnb. At være en del af dette projekt har været som en drøm, der går i opfyldelse, og jeg kan ikke vente med at møde andre fans gennem denne oplevelse,” fortæller værten Suzanne Godley, der har været fan siden Wannabe-singlen blev en radioplage i 1996.

Ovenpå i bussen er der et påklædningsområde, hvor gæsterne kan bestemme, om de skal iklæde sig ”den lille Gucci-kjole, den lille Gucci-kjole eller ... den lille Gucci-kjole”. Det tilstødende soveværelse er pyntet med dyreprint med plads til tre gæster, der kan tilbringe en nat som deres favorit bandmedlem.

Busregler:

“I’ll tell you what I want, what I really, really want”

  • 90'er dress code

  • Double denim er tilladt

  • Girl power er et must

  • Selfies i førersædet forventes

  • Obligatorisk genopførelse af ”Goodbye” ved udtjekning

Bookingdetaljer:

Du kan se Spice World-bussen på Airbnbs hjemmeside. 

Bussen er placeret i det nordvestlige London. Den præcise adresse offentliggøres ved booking. Bussen er tilgængelig for booking den 14. og 15. juni for kun 99 pund per nat. Bussen har plads til maksimalt tre gæster.

På grund af det forventede høje interesse vil Suzanne tilføje flere ledige datoer kl. 9.00 fredag ​​den 17. maj for at give så mange fans som muligt chancen for at booke.