Århus Charter vinder Danish Travel Award som Danmarks bedste Charterarrangør - for sjette gang!

Århus Charter modtog her til aften endnu et flot hædersbevis på, at bureauet er gæsternes foretrukne charterarrangør, da Danish Travel Award blev afholdt i Cirkusbygningen i København under kyndig ledelse af værterne Rasmus Tantholdt og Natasja Crone.

Henrik G. Jensen, Bureauchef hos og medejer af Århus Charter udtaler ”Vi er rigtig stolte af at modtage prisen som Danmarks bedste Charterarrangør 2018 i et stærkt felt af konkurrenter, og vi er meget glade for, at det igen er blevet en rundspørge blandt forbrugerne, der bestemmer hvem der skal vinde dette flotte hædersbevis, og ikke som i en årrække kun ansatte i rejsebranchen. Forbrugerpanelet har skullet vælge ud fra kriteriet ”Kvalitet af produkt” og med denne flotte pris bliver vi bekræftet i, at vores gæster værdsætter den måde vi driver virksomhed på, for at kunne skabe de bedste ferier for dem.” Han fortsætter ”Vi har allerede fem flotte Danish Travel Award statuetter stående i vores rejsecafé på Marselisborg Lystbådehavn i Aarhus, og der er nu ved at blive gjort plads til den sjette.” 

Århus Charter blev i 2001, 2005, 2006, 2008 og 2009 kåret til Danmarks bedste Charterselskab, og ligesom i år var dette også valgt af de ferierejsende. I 2007 blev Århus Charter stemt ind på en flot 2. Plads, mens forrige afstemning i 2017 endte med en placering i top tre blandt de nominerede til prisen.

Om Århus Charters fortsatte stræben efter glade gæster og flere priser, fortæller Henrik G. Jensen:  ”Vi har ansvaret for den mest dyrebare tid på året, nemlig ferietid. Det ansvar tager vi meget seriøst, og vores gæster vil fortsat være 110% i centrum. Det har aldrig været Århus Charters mission at blive det største rejsebureau, men derimod det bedste. Og det arbejde fortsætter vi igen i morgen, men i aften vil vi glæde os over anerkendelsen fra vores gæster.” Henrik G. Jensen lover fejring på Århus Charters rejsemål.   

”Vi vil fejre den flotte begivenhed med vores kollegaer og besøgende i vores rejsecafé i Aarhus, men selvfølgelig også med alle vores gæster der i øjeblikket holder ferie ude på vores sommerrejsemål, så der er lagt op til en festlig fejring med lagkage og champagne. Det er i høj grad vores danske rejselederes fortjeneste, at vi nu står med denne titel, så de kan passende klappe sig selv på skulderen og tage sig et velfortjent glas champagne med gæsterne,” slutter Henrik G. Jensen.

Århus Charter har eksisteret siden 1988, og har i 2018 kunne fejre 30-års jubilæum. Århus Charter blev etableret af søstrene Ulla Stæt Andersen og Jette Rantala, og siden solgt til Primo Tours koncernen i september 2014.