Bakken åbner med stort juletema

Fredag d. 23. november åbner Bakken for første gang i sin 435 år lange historie for gæster i juleperioden.

Fem weekender i træk inviterer forlystelsesparken til julemarked, julefrokoster, julegøgl, julelys, sjove forlystelser og masser af hyggelig julestemning. Der vil være gratis underholdning og aktiviteter for børnefamilier, og det hele sker i ly af Dyrehavens magiske vinterlandskab.

Bålfade samt julepynt og julelys, der dekorativt udsmykker mange af Bakkens gamle krogede træer og klassiske lygtepæle op mod Dyrehaven. Det hyggeligste julemarked og en lækker julefrokost. Rensdyr der synger christmas carols, en interaktiv mistelten der forener gæster i et kys, mens duften af gløgg og godter spreder sig i næseborene. Julemanden der fortæller historier og tager imod ønsker i Nisseskoven, mens Pjerrot tryller julemagien frem.

Juleperioden overtager efter en flot efterårsdebut

lt dette og mere til udgør rammerne for den julesæson, som Bakken lige nu er i fuld gang med at stable på benene til fredag den 23. november, hvor forlystelsesparken efter et brag af en efterårssæson i uge 42 har haft en kort lukkeperiode. Nu er man for tredje gang i år snart klar til at åbne den røde port for gæster og dermed fuldbyrde forlystelsesparkens historiske overgang fra udelukkende at være en sommerpark til at være en park, der har åbent i flere sæsoner og på flere forskellige årstider. 

”Vi har længe kæmpet for at få bedre og mere konkurrencedygtige vilkår. Nu er det virkelighed, og det er helt fantastisk. I skolerens efterårsferie åbnede vi for første gang nogensinde for gæster under temaet ’Høstfest’, og det var en kæmpe succes. Vi er utrolig glade for at realisere vores målsætning om at blive en sæsonpark på linje med andre forlystelsesparker og for at imødekomme den efterspørgsel, vi har fået fra gæsterne om at udvide åbningsperioderne. Nu åbner vi om nogle uger til jul, som er en helt særlig højtid herhjemme og ikke mindst for børnefamilierne. Jeg er ikke i tvivl om, at den hyggestemning, der kendetegner Bakken, og de smukke omgivelser, vi har herude, kommer til at ramme lige præcis den julestemning, som både danskerne og turisterne opsøger i julesæsonen,” siger A/S Dyrehavsbakkens direktør Nils-Erik Winther.