Bliv strandklar i år 2019

Foto: Shutterstock.com

2018 er ved at gå på hæld, og ude i horisonten venter et nyt og spændende år, hvor du med garanti har en masse målsætninger, som du skal have opfyldt.

Vil du ligesom mange andre gerne bruge det nye år til at komme i bedre form for din sundhed samt for dit udseendes skyld, er du langt fra alene. I denne artikel kommer vi med nogle simple råd, som kan hjælpe dig godt på vej til at komme i form og dermed blive klar til sommervejret og strandturene i 2019.

Bring træningsredskaberne ind i hjemmet

En af de største udfordringer ved at komme i form er at skulle bevæge sig ned i træningscenteret. Det er bare ikke særlig sjovt at cykle, når det er minusgrader, eller når det står ned i stænger, hvilket typisk er tilfældet i vintermåneden, som jo faktisk er her, du skal tage det største ryk, hvis du skal være sommerklar. Vi vil derfor anbefale, at du får investeret i nogle træningsredskaber, du kan have i hjemmet. Det er oplagt, at du har en cardiomaskine såsom et løbebånd, en crosstrainer, stepmaskine eller en romaskine. Disse er oplagte, og de skal nok få dig til at svede kalorier af, det er sværere at springe træningen over, når træningscenteret er i boligen. Udover cardiomaskinerne skal du have nogle kettlebells, vægte og lignende så du kan bygge lidt på dine muskler.

Mål din fremgang

Skal du nå dine mål, er det vigtigt, at du holder øje med dine fremskridt, så du faktisk kan se, om du forbedrer dig. Det er vigtigt i forhold til at øge intensiteten af din træning, så du altid masker ud under alle træningspas, men det er ikke grunden alene. Det er nemlig også et stort skulderklap til dig selv, når du kan se, at din træning rykker noget. Det er noget af det mest motiverende, og skal du gøre dig forhåbninger om at nå dine mål, er det vigtigt at kunne se din fremgang, så du ikke mister motivationen, men klør på.

Tæl dine kalorier

Skal du tabe dig, eller vil du opbygge muskler, kræver det, at du holder øje med den mad, du spiser, og det er en god idé, at du tæller dine kalorier samt makroer, så du altid kan se, om du er on track med maden. Maden er nemlig vigtigere end selve træningen, og det er bestemt ikke et sted, hvor du kan gøre det halvhjertet.

Skal du i form nu og her, kan det kræve nogle investeringer fra din side – også pengemæssigt. Du kan finde et minilån her, og dermed få råd til alle træningsredskaberne, så du kan starte den nye livsstil allerede i dag. Pengene er godt givet ud, og dit smil vil gå op til begge øre, når du er strandklar til sommer.