Savner du en spændende hobby? Her får du 6 gode bud på din nye hobby

Foto: Shutterstock.com

Vi har i over et år skulle opføre os lidt anderledes, end vi er vant til. Vi har set færre mennesker, kunne gå mindre ud og generelt opholdt os mere hjemme. Det betyder også, at mange allerede har tilegnet sig en ny hobby. Men hvis du stadig keder dig i ny og næ, så frygt ej - for her kommer vi med seks gode bud på, hvad din næste hobby kan være.

Sponseret indhold

1) Amatørfotograf

Det kan være enormt opslugende at gå rundt i smukke områder og prøve at indfange dem på kreative, anderledes og smukke måder. De fleste har i disse dage en telefon med et godt kamera og masser af indstillingsmuligheder, så det behøver ikke engang koste penge, hvis man vil i gang.

 

2) Dronepilot

At flyve med en drone er en sjov oplevelse, den første gang, man prøver det. Køber man en ordentlig drone, kræver det heller ikke de vilde egenskaber, fordi de har en ekstremt intuitiv måde at blive kontrolleret på - og fordi de selv kan “holde stille” i luften.

 

3) Puslespilssamler

En ældgammel klassiker, som aldrig går af mode. Det kan være nærmest meditativt at sætte sig ned med et godt puslespil, hvor man ser et smukt motiv udfolde sig i et langsomt og roligt tempo foran en.

 

4) LEGO-arkitekt

Ordet arkitekt kan måske lyde lidt “voldsomt” til nogle, der bygger med LEGO, men med den udvikling LEGO har taget, er det meget rammende. Man kan bygge ekstremt imponerende og avancerede ting med LEGO - hvilket vi eksempelvis også ser i disse dage i LEGO Masters, der ruller over skærmen for første gang i Danmark.

 

5) Musiker

Der findes et hav af forskellige instrumenter, som typisk tiltaler forskellige personer. Er du den hyggelige lejrbålsguitarist, den laid-back bassist eller noget helt tredje? Uanset hvilket instrument du vælger, vil der gemme sig mange gode timer med fordybelse.

 

6) Skribent

Hvis du har noget på hjerte, kan det være enormt spændende at dele det med sin omverden. Det kan være alt fra at lave en dedikeret blog til at skrive spændende debatindlæg på Facebook. Hvis man vælger at gøre det på de sociale medier, kan man meget hurtigt komme i gang, da man ikke skal investere tid i at få opsat sin egen blog/hjemmeside.