3 vigtige ting at huske, når du planlægger dit bryllup

Har du det med at glemme de små, men vigtige detaljer? Det går ikke til dit bryllup, hvor der skal være styr på det hele. Her er vores bud på tre vigtige ting, du ikke må glemme.

Der er så mange forskellige ting, som du skal holde styr på til dit bryllup. Det er derfor helt naturligt, at der er noget, som du er ved at glemme. Det er rigtig ubehageligt, når du kommer i tanke om det på din bryllupsdag. Derfor er det altid en god ide, at du dobbelttjekker dine lister – en lang række gange – for at være sikker på, at der ikke er noget, som du overser.

Nogle ting er dog nemmere at overse end andre. Her kommer vi ind på tre ting, som folk nogle gange glemmer, når de planlægger deres bryllup.

Bordplanen ryger i svinget

Mange vælger et klassisk bryllup med en bordopstilling, hvor I skal sidde og nyde en 3-rettersmiddag. Det er en rigtig god ide, da det giver jer mulighed for at tale sammen, hygge jer og samtidig giver et godt forum, hvor alle er samlede, så der kan blive sunget sange og holdt taler.

Hvis du gerne vil have, at alle skal have faste pladser ved brylluppet, er det dog vigtigt, at du sørger for at lave bordkort til festen. Det er med til at gøre, at alle ved, hvor de skal sidde henne – det kan også være en mulighed for at mikse din familie og dine venner, så de kan lære hinanden at kende på kryds og tværs.

De fleste husker at købe bordkortene, men der er nogle, der i skyndingen glemmer at få udfyldt bordkortene og få dem sat op. Det kan skabe noget forvirring, når I først skal sætte jer til bords.

Musik til bryllupsfesten

Noget andet, som nogle har det med at glemme til deres bryllup, er musikken. For selvfølgelig skal der være masser af musik til bryllupsfesten. Det er med til at sætte gang i festen og få folk ud på dansegulvet.

Hvis du gerne vil hyre et live band, skal du dog være ude i god tid. Der nytter det ikke noget, at du først får gjort det i sidste øjeblik. Sørg derfor for at booke et band, lige så snart I har fundet et lokale til festen.

Få hjælp, så du selv kan nyde dagen

Endelig er det også vigtigt, at du husker, at du selv skal nyde dagen. Det skal ikke være en dag, hvor du stresser for at opfylde alle andres behov – i dag handler udelukkende om dig. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at få noget hjælp på dagen.

Den nemmeste måde at sikre, at der er andre, der tager sig af madlavning, opvask, rengøring, opfyldning af glas og meget mere, er, at du vælger at holde din bryllupsfest på en restaurant. Det kan for eksempel være på Club Riva i Rungsted Havn. Der kan de skræddersy festen, så den passer til dine behov – og deres personale er der selvfølgelig til at hjælpe dig hele aftenen igennem. Læs mere om Club Riva her.