Hjerterfri

Der findes utallige af sjove kortspil online, som på hver sin måde kan medvirke til god og sjov underholdning. I denne artikel skal det handle om Hjerterfri, 7-kabale og Edderkop kabale.

Sponsoreret indhold

Kortspil er en naturlig og sjov aktivitet for rigtig mange mennesker, og sådan har det været i rigtig mange år. Der er bare noget over at kontrollere sine egne kort og få det bedste ud af det, man har fået på hånden. Typisk er de sjoveste spil dem, hvor det både handler om lidt held, men i særdeleshed også om at tænke selv og altså spille sine kort bedst muligt.

Hjerterfri

Der er ingen tvivl om, at hjerterfri er et meget populært spil, som tiltrækker mange. Det skyldes netop den føromtalte balance mellem dygtighed og held, og så kan man spille det, uanset hvor man befinder sig. Der er nemlig mange gode muligheder for at spille hjerterfri online, så man altid kan have det lige ved hånden.

Det handler i sin enkelthed om at komme af med sine kort. Det er dog ikke nødvendigvis så simpelt, for man kan selvfølgelig både være heldig og uheldig med de kort, man har fået på hånden. Der er dog også gode muligheder for at selv at gøre en forskel, hvis man er dygtig og heldig at spille de rigtige kort på de rigtige tidspunkter. Det sjove aspekt er, at man ikke kender de andres muligheder og derfor sommetider er nødt til at tage nogle chancer.

7-kabale

Når man taler om 7-kabale, så er det selvfølgelig en lidt anden ting end hjerterfri. Her er der udelukkende tale om at spille mod sig selv, men det kan nu også være ganske underholdende og udfordrende. Kabalen handler om at få alle kortene til at gå op, og igen er der selvfølgelig også en portion held involveret i det. Det siger lidt sig selv, at man ikke altid kan få tingene til at gå op, men man har dog selv en stor indflydelse på det.

Det handler blandt andet om at kunne se forskellige muligheder og træffe de bedste valg med sine kort. Også kabale kan spilles online, hvilket mange da også benytter sig af. Det er en rigtig god måde at slå til tid ihjel, men for mange er det også en god måde at træne hjernen, hvor det ikke handler om det daglige arbejde eller andre udfordringer. Her er det kun kortene, man skal have til at gå op.

Edderkop

Der findes naturligvis også andre sjove kabale-spil end 7-kabale. Edderkop er en anden måde at lægge en kabale på, og modsat hjerterfri er der selvfølgelig også her tale om et spil, man spiller på egen hånd. Edderkop er i nogles øjne lidt mere udfordrende end 7-kabalen, imens andre vil mene, at sværhedsgraden er den samme, men at det blot er to forskellige sæt af regler. Begge dele kan dog være rigtig god underholdning.