FDB Møbler kan nu købes i hele landet

Foto fra fdbmoebler.dk

FDB Møbler har nu samarbejde med mange af Danmarks førende design- og møbelhuse.

Den stigende efterspørgsel efter FDB Møbler har ført til, at designmøblerne nu også kan ses og købes hos godt 20 af Danmarks absolut førende design- og møbelhuse.

”Vi kan se, at der er kolossal interesse for både de klassiske møbler og vores nye designs på nettet. Men der er mange kunder, der meget gerne vil opleve møblerne og se dem fysisk, inden de køber. Derfor er vi glade for, at det er lykkes at indgå samarbejde med 20 af de førende butikker inden for møbler og design, så det nu er muligt at se og prøve varerne over hele Danmark,” siger direktør Ole Kiel, FDB Møbler.

Udover at være til stede i forhandlernes fysiske butikker har FDB Møbler også indledt et samarbejde med flere af butikkernes webshops, så det fulde sortiment kan bestilles der. Det gælder blandt andet Magasin.dk, hvor FDB Møbler er det første møbelbrand, der kan købes online med start i november.

Møblerne er igennem tiden tegnet af blandt andet Børge Mogensen, der var leder af FDB Møbler fra 1942 til 1950, Mogens Koch, Jørgen Bækmark og Poul M. Volther. Dertil kommer mange helt nye design skabt af førende nutidige møbelarkitekter, designere og kunstnere.

FDB Møbler bliver også solgt på hjemmesiden fdmmobler.dk, men siden 2015 er der også åbnet flere rene FDB møbelbutikker. I dag er der blandt andet butikker i Gilleleje, Lyngby, Middelfart, Roskilde, Trommesalen i København, Aarhus og Odense.

Disse butikker forhandler nu FDB Møbler:

Luxo Living - Herning

ByFlou - Hobro

Profil Art - Horsens

Ydes Bolighus - Hurup Thy

Vagn Madsen - Hvide Sande

Louisiana - Humlebæk

Magasin - København K

Illums Bolighus - København K

Art & Design - Nykøbing Falster

Idé Møbler - Næstved

Lund Møbler - Odder

Magasin - Odense

Brdr. Sørensen - Randers

Huset Holst - Skagen

Houmøllers - Skive

Max Design - Terndrup

Jacobsen Møbler - Aabenraa

Brdr. Sørensen - Aalborg

Magasin - Aarhus C

Illums Bolighus - Aarhus C

Slot møbler - Lem