Ændr dit hjem med små midler

Ens hjem er det mest personlige, du ejer. Det afspejler dig, og derfor er det også ofte svært at ændre boligindretningen, da det kan føles meget grænseoverskridende.

Hvor finder du din boliginspiration?

Kender du også det, at du er låst lidt fast i din boligindretning, fordi du har boet det samme sted i lang tid? Det kan være meget svært at ændre på boligindretningen, når tingene har stået på den samme plads i meget lang tid. Derfor kan det nogle gange være en stor hjælp at få helt friske øjne til at tage et kig på ens hjem. Det kan blot være en god veninde, som kommer med sine bud på, hvordan hun ville indrette, hvis det var hendes hjem.

Der findes rigtig meget boliginspiration online. Instagram er et medie, hvor der findes rigtig mange bloggere, som hele tiden opdaterer deres profiler. Du kan finde alle stilarter og personligheder. Der er også mange derpå, som bruger genbrug, og som arbejder med et lille indretningsbudget.

Små ting kan gøre en stor forskel

En af grundene til, at boligindretning kan virke som et uoverskueligt projekt, er, at mange tror, at de skal ud og købe nye møbler til et helt hus. Her er det vigtigt at slå fast, at det behøver du overhovedet ikke. Mange gange kan det faktisk være nok bare at rykke rundt på nogle forskellige møbler.

Mange gange er det nok at købe en ny lampe eller skifte en pude i sofaen. De små detaljer kan være det, som ændrer hele det store billede. Det kan også være en god måde at få noget farve ind i dit hjem på, uden at du skal ud og finde malerpenslen frem.

Få personlighed ind i din boligindretning

Personlighed kan nogle gange godt være svært at få ind i boligindretningen. Det lyder måske lidt mærkeligt, for det er jo dig personligt, som indretter, men ofte kan du godt blive fanget af at tage inspirationen for bogstaveligt, og derfor indretter du meget konkret efter Minida.dk.

Men her kan kunst på væggene gøre rigtig meget. Kunst kommer i mange former og udtryk. Det behøver ikke at være et maleri, men det kan også lige så godt være en plakat. Det kan for eksempel være en cool plakat med din hjemby i et fedt grafisk udtryk eller bare en plakat, som har et personligt minde for dig.

Plakater og kunst til væggene er også ideelt, fordi de hurtigt kan udskiftes. Hvis du for eksempel vælger at male en væg, er det et noget større projekt at ændre, end hvis der blot skal bores et ekstra hul.